Vacature Technisch Consultant Werktuigbouw | 's-Hertogenbosch | ICN Solutions

Vacature:
Technisch Consultant Manufacturing / Machinebouw

FULLTIME | ‘S-HERTOGENBOSCH / ROTTERDAM

Als Technisch Consultant van de afdeling Werktuigbouw binnen ICN Solutions ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen jouw werkgebied, het adviseren van klanten, het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en het netwerken met partijen zoals Autodesk.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

De Business Unit Werktuigbouw en Product Design heeft ongeveer 850 klanten die geholpen worden met onder andere jouw advies. Je helpt de afdeling en de klanten met het inventariseren, adviseren en trainen vanuit jouw eigen specialisatie. Hiermee help je klanten direct hun uitdagingen, doelstellingen en ambitie te overwinnen en te realiseren.

Zelf leer je veel op het gebied van adviseurschap met klanten en prospecten, samenwerken met interne en externe partijen, gesprekstechnieken, het signaleren van knelpunten bij klanten en het terugkoppelen hiervan. Op technologisch vlak leer je veel op ontwikkelingen zoals Cloud Services (bijvoorbeeld Autodesk Cloud), Data Management (Vault Professional), Samenwerken en Communicatie en IOT. Ook leer je processen bij klanten goed te doorgronden en de onderlinge relaties te zien om een juist advies uit te kunnen brengen. Competenties die je hierbij inzet en aanscherpt zijn zoal: communicatie, samenwerking, besluitvaardigheid, strategisch denken, analytisch denken, commercialiteit, resultaatgerichtheid, teamspeler en zelfstandigheid.

Wie we zoeken

De ideale kandidaat voor ons is iemand met gevoel voor humor, klantgericht, het leuk vindt zijn / haar kennis te delen met collega’s en klanten, goede communicatie skills en makkelijk verbinding maakt met collega’s en klanten / prospecten. Daarbij is een technische opleiding met HBO werk- en denkniveau een pre met een aantal jaren werkervaring in de werktuigbouwkunde of productontwikkeling.  Heb je ervaring met Autodesk software in de vorm van Inventor of Vault dan is dat een pre, maar heb je de ervaring binnen de werktuigbouwbranche met andere software pakketten, dan leren we je deze kennis gewoon aan.

Kun jij je in bovenstaande vinden en heb je ervaring in de werktuigbouw of productontwikkeling en wil je groeien in technologische innovaties en adviseren/trainen van organisaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we bieden

  • Vrijheid voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
  • 30 vakantiedagen.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Auto, laptop & telefoon van de zaak.
  • Marktconform salaris.
  • Veel gezellige collega’s en een vrijdagmiddagborrel.
  • Ook bieden wij een werkplek waar jij vooruit kunt lopen op ontwikkelingen binnen de werktuigbouw wereld en je deze kennis kunt vergaren en delen met onze klanten.

Over ICN Solutions

ICN Solutions is onderdeel van ICN Group BV en is opgericht in 1997 en al bijna 25 jaar één van de grootste Autodesk Partners in de Benelux. Als Autodesk Partner zijn we voor onze klanten altijd op zoek naar organisatorische verbeteringen in de vorm van effectiviteit, efficiëntie, samenwerking en communicatie intern en extern. Kort gezegd, onze klanten helpen om te innoveren en kritisch te kijken naar verbetering in hun eigen bedrijfsprocessen. De oplossingen van Autodesk bieden daar een oplossing voor, en wij kijken daarbij welke oplossing het beste bij de behoefte van de organisatie en de uitdaging past. Of dit nu gaat om de oplossingen op het gebied van Autodesk producten, kennis, processen en/of technologische ontwikkelingen; wij adviseren de klant op al deze vlakken.

We zijn echt een Bosch bedrijf met korte lijnen en een informeel karakter waar op zijn tijd een geintje gemaakt wordt, maar ook hard wordt gewerkt.

Geïnteresseerd?

Klinkt dit als een perfecte baan voor jou? Mail dan jouw CV en motivatie naar p.kluin@icn-solutions.nl of neem contact op via 073-7506750 voor vragen of informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meld u aan voor onze e-mails