Wat gaat 2021 voor u betekenen? - ICN Solutions

Wat gaat 2021 voor u betekenen?

Veel mensen schrijven dat ze terug willen naar het oude leven. Het leven waar iedereen vrij is om te doen wat ze willen. Dat is een behoefte die we allemaal hebben, echter denk ik dat we als mens ons beter kunnen aanpassen aan de huidige situatie. De mens is immers een diersoort die zich al wereldwijd in de loop der eeuwen vaak heeft aangepast aan de extreemste leefomstandigheden.

In deze onvoorspelbare tijd heeft u als ondernemer al veel beslissingen moeten nemen. In de tijden van de lockdown moeten uw werknemers op afstand de taken realiseren. U als werkgever wordt verantwoordelijk gesteld voor het invullen van een thuiswerkplek. Daarom heeft u weliswaar meerdere bureaustoelen, monitoren en laptops aangeschaft. Een funfact is dan ook dat de markt voor personal computing een flinke groei laat zien, maar dat fabrikanten hier niet op zijn ingesteld waardoor de productie achterblijft.

In de “goede oude tijd” gingen we fysiek op afspraak om alles face-to-face door te nemen. Tegenwoordig is dat een digitale afspraak vanuit de remote werkplek. De communicatiemethodes hebben zich verplaatst naar digitale afspraken. Hiervoor heeft u Microsoft 365 abonnementen voor afgesloten zodat uw werknemers met Microsoft Teams kunnen communiceren voor overleg, presentaties of projectbesprekingen. Heeft u in deze transitie tevens uw postvakken gemigreerd naar Exchange Online binnen het Microsoft 365 abonnement?

Met VOIP hoeven uw medewerkers slechts in te loggen met het account op de client, waarna een verbinding met de digitale telefooncentrale ervoor zorgt dat mensen vanuit huis met het zakelijk nummer kunnen bellen.
Al met al vind ik dat 2020 een jaar is geweest die gezorgd heeft voor verplichte digitalisering. Zonder die digitalisering zouden organisatie in tijden van lockdown niet meer kunnen functioneren en gelukkig zijn er cloud-based oplossingen die de workflow intact houden.

Op welke wijze bent u aan het digitaliseren?

Wilt u ook meer informatie over dit onderwerp? Neem contact met ons op via: +31 88 39 77 390

Groet, Riley Marlisa – Accountmanager, ICN Systems

Meld u aan voor onze e-mails