Zo schoont u uw Vault op - Webinar on demand - ICN Solutions

Webinar on demand – Een geordende Vault: zo spoort u dubbele bestanden op

Spreker: Niek Smits
Duur: 23 minuten

Schoon uw Vault op door duplicaten op te sporen en te verwijderen. Met de functie ‘Duplicate Search’ kan dit! Deze functie zoekt niet enkel op dubbele bestandsnamen, maar bekijkt de inhoud van de daadwerkelijke geometrie van uw modellen in de Vault. Hierdoor kunnen duplicaten worden opgespoord en kan de Vault beter beheerd worden. De duplicaten kunnen vervolgens via een rapport bekeken en (eventueel) vervangen worden.

Met Duplicate Search kan uw organisatie veel tijd (en geld) besparen en kunt u tevens zorgen voor een opgeruimde Vault. Leer in deze webinar meer over de functie en de mogelijkheden die het biedt.

trainer webinar Niek Smits

Niek Smits   Application Engineer PD&M

Niek is Application Engineer PD&M en heeft ruime werktuigbouwkundige ervaring. Hij heeft al in verschillende branches gewerkt zoals de voedingsindustrie, tuinbouw en de marine. Momenteel gebruikt Niek zijn kennis vooral om klanten te adviseren en te begeleiden op het vlak van mechanische engineering. Dit doet hij als consultant van ICN Solutions. Bovendien geeft hij trainingen in Autodesk software (zoals Inventor, Fusion 360 en iLogic) bij ICN Training Center.

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken.

Meld u aan voor onze e-mails