Maak kennis met Autodesk Forma - Webinar on demand - ICN Solutions

Webinar on demand – Maak kennis met Autodesk Forma

Spreker: Anouk Benus (Autodesk), Ted Onstenk (ICN Solutions), Christiaan Harmse (ICN Solutions).
Duur: 45 minuten

Autodesk heeft onlangs nieuwe software toegevoegd aan de AEC Collection: Autodesk Forma (voorheen Spacemaker)! Met deze cloudgebaseerde ontwerpsoftware kunt u uw projectresultaten verbeteren dankzij conceptuele ontwerp- en modelleringstools en realtime analyses. De software werkt naadloos samen met Revit en beschikt over intuïtieve projectinstellingen en ontwerpautomatisering. U kunt hierbij realtime gegevensgestuurde inzichten gebruiken om snelle en slimme ontwerpbeslissingen te nemen die risico’s verminderen.

In deze webinar zal Anouk Benus (Account executive voor Autodesk) u meer vertellen over de kracht van deze ontwerpsoftware. Tevens zult u van onze AEC expert, Christiaan Harmse, een demonstratie krijgen van Autodesk Forma. Zo krijgt u een goed inzicht in de mogelijkheden van deze nieuwe software.

trainer webinar Christiaan Harmse

Christiaan Harmse   Autodesk AEC expert

Christiaan is een BIM Consultant bij ICN Solutions met jarenlange ervaring binnen de architectuur. Toen hij in aanraking kwam met BIM heeft hij bewust de overstap gemaakt naar een adviserende rol. Het technische aspect is daarin belangrijk, maar het is vooral het menselijke aspect binnen BIM wat hem aantrekt. Daarnaast heeft Christiaan interesse in automatisering (Dynamo/Python), Clashen en vooral mensen helpen met de juiste oplossing.

Anouk Benus   Account Executive Autodesk

Anouk Benus is sinds 2022 werkzaam bij Autodesk als Account Executive van Autodesk – Forma. Zij is een echte expert op het gebied van de nieuwe software Autodesk Forma en zal dan ook al uw vragen kunnen beantwoorden.

Ted Onstenk   Accountmanager ICN

Ted Onstenk is al sinds 2013 werkzaam voor ICN Solutions. Hier werkt hij als accountmanager voor de bouwbranche en heeft hij veel kennis opgedaan over de gehele AEC Collectie. Met zijn professionele ondersteuning zorgt hij ervoor dat klanten BIM extra snel in de praktijk kunnen toepassen.

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken.

Meld u aan voor onze e-mails