Modellen checken en uitwisselen met BIM Collaborate Pro - Webinar on demand - ICN Solutions

Webinar on demand – Modellen checken en uitwisselen met BIM Collaborate Pro

Spreker: Sebastiaan van de Ven
Duur: 50 minuten

In eerdere webinars is BIM Collaborate Pro reeds aan bod gekomen, hierin is vooral de zijde van de Autodesk Revit-gebruiker die in de cloud werkt belicht. 

Vandaar dat Sebastiaan van de Ven in deze webinar kiest voor een andere invalshoek. Dit keer gaat hij de Design Collaboration en Model Coordination modules inhoudelijk behandelen. De BIM Collaborate & BIM Collaborate Pro licenties verschaffen namelijk toegang tot deze twee modules.  

De eerstgenoemde zorgt voor efficiënt uitwisselingsbeheer van modellen en bijbehorende tekeningen. De Model Coordination module is feitelijk een ‘modelchecker’ in de cloud met vernieuwde mogelijkheden. 

Beiden worden uitgelicht en verschillende functionaliteiten worden gedemonstreerd aan de hand van een voorbeeldproject.

trainer webinar Niek Smits

Sebastiaan van de Ven   Autodesk AEC expert

Sebastiaan is Technical Manager bij ICN Solutions. Daarnaast vervult hij met regelmaat de rol van trainer en consultant. Sebastiaan is bouwkundig opgeleid en heeft bestuurskunde gestudeerd. Zijn expertise ligt bij AEC en Infra dankzij zijn ruime werkervaring bij meerdere ingenieursbureaus, zowel civiel als bouw georiënteerd. Qua productkennis is hij thuis in o.a. Autodesk AutoCAD, Revit, Navisworks, BIM 360, Construction Cloud, Civil 3D, Infraworks en ReCAP.

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken.

Meld u aan voor onze e-mails