Massa studies en ontwerpvarianten in het BIM-proces - Webinar on demand - ICN Solutions

Webinar on demand – Massa studies en ontwerp varianten met Formit

Spreker: Erwin Hollestein
Duur: 38 minuten

In deze webinar maakt u kennis met verschillende BIM-proces varianten binnen het conceptuele stadium.

Een gebouwmassa, 3D gebouwschets of ontwerpvarianten opzetten in software als AutoCAD of Revit, kan veel tijd kosten. Zeker wanneer deze nog vele malen gewijzigd moet worden. Hier biedt Autodesk Formit mogelijkheden om vormvrij te kunnen werken terwijl u nog steeds aansluiting heeft met de rest van het BIM proces.

Dit is zeer interessant voor iedereen die van de eerste 2D schets tot een BIM-model wil komen en zelfs later in het proces nog in 3D conceptueel ermee wilt werken en controleren. Ook is deze webinar aan te raden voor iedereen die momenten heeft meegemaakt waar complexere 3D CAD & BIM software, zoals AutoCAD en Revit, een stap te ver is.

trainer webinar Erwin Hollestein

Erwin Hollestein   Autodesk AEC expert

Erwin is Application Engineer AEC, geeft bouwkundige trainingen (o.a. in Autodesk Revit, AutoCAD en Dynamo) bij ICN Training Center en is consultant bij ICN Solutions. Hij heeft ervaring als Innovation Engineer en heeft hierbij ook veel met Autodesk software gewerkt. Zijn expertise ligt bij het technische aspect van BIM, zoals automatiseringen (met Dynamo scripts) en het opzetten van Revit templates en bibliotheken.

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken.

Meld u aan voor onze e-mails