Gebouw geïntegreerde zonnepanelen (BIPV) - Webinar on demand - ICN Solutions

Webinar on demand – Gebouw geïntegreerde zonnepanelen (BIPV) toegankelijk voor iedereen!

Sprekers: Christiaan Harmse en Ralph Dankers
Duur: 34 minuten

gebouw geintegreerde zonnepanelen

In deze webinar nemen wij u mee in de wereld van zonnepanelen geïntegreerd in de gevel. Direct inzicht in de kosten en opbrengsten van het gerealiseerde ontwerp.
Een platform wat u helpt met ontwerpen, realiseren en projectmanagement van BIPV.

Waarom zonne-energie opwekken in de gevel? Wat kan BIPV bijdragen aan het behalen van o.a. de BENG-3 en doelstellingen van uw opdrachtgever? Vanaf wanneer kunt u het beste zonnepanelen in de gevel meenemen in het ontwerp? Hoe werkt de BIPV.world Revit Plugin?

Deze webinar is niet alleen een must voor iedereen die zich bezighoudt met het verduurzamen van de gebouwde omgeving, maar ook voor iedereen wie op zoek is naar het esthetisch inpassen van zonnepanelen op, aan of in een gebouw.

Wist u dat:

  • Een BIPV-gevel de komende 30 jaar € 35 – € 40 per m² per jaar kan opbrengen?
  • Zonnepanelen op de gevel in de ochtend en namiddag, in het voorjaar en het najaar beter presteren dan een dak opstelling?
  • Zonnepanelen blind bevestigd kunnen worden zonder aluminium randen?
trainer webinar Christiaan Harmse

Christiaan Harmse   Autodesk AEC expert

Christiaan is een BIM Consultant bij ICN Solutions met jarenlange ervaring binnen de architectuur. Toen hij in aanraking kwam met BIM heeft hij bewust de overstap gemaakt naar een adviserende rol. Het technische aspect is daarin belangrijk, maar het is vooral het menselijke aspect binnen BIM wat hem aantrekt. Daarnaast heeft Christiaan interesse in automatisering (Dynamo/Python), Clashen en vooral mensen helpen met de juiste oplossing.

trainer webinar Niek Smits

Ralph Dankers   BIPV.world

Ralph Dankers is eindverantwoordelijk voor het BIPV.world platform. Hij houdt zich onder andere bezig met de digitale transformatie van het platform, de marketing, sales en geeft richting aan de plannen die worden gecreëerd. Hij is een creatieve gedreven manager met een voorliefde voor verkoop via unieke en vernieuwende oplossingen die bijdragen aan een beter milieu. Hij weet als geen ander hoe hij digitale transformaties aanpakt en deze in de markt weet te zetten.

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken.

Meld u aan voor onze e-mails