Handige functies in Inventor Sheet Metal - Webinar on demand - ICN Solutions

Webinar on demand – Inventor Sheet Metal: handige functies

Spreker: Antal Hasselaar
Duur: 40 minuten

Ontdek de geavanceerde mogelijkheden van Autodesk Inventor Sheet Metal in deze on-demand webinar. Duik diep in de wereld van plaatmetaalontwerp terwijl Antal verschillende essentiële functies en deskundige tips deelt om uw ontwerpproces te optimaliseren.

Welke Sheet Metal functies komen aan bod in deze webinar?

U leert in deze webinar o.a. hoe u moeiteloos schuine vlakken tussen verschillende hoogtes en breedtes kunt creëren en u ontdekt de kracht van de ‘Face’-, ‘Cliffs’- en ‘Lofted Flange’- functie. Ontdek ook hoe ‘Cut Across Bend’ precisie brengt bij het plaatsen van uitsparingen en krijg inzicht in het verfijnen van uitsparingen met ‘WorkPoints’.

De webinar neemt u vervolgens mee door praktische toepassingen, zoals het simuleren van een gewalst profiel. Antal deelt ook waardevolle inzichten in Sheet Metal Styles-instellingen en introduceert de ‘Mark Tool’ voor het strategisch toevoegen van markeringen. De webinar wordt afgesloten met een diepgaand begrip van ‘Rip’ en de ‘Wrap’-functie.

Mis deze kans niet om uw expertise in Autodesk Inventor Sheet Metal naar een hoger niveau te tillen. Schrijf u nu in om de webinar on-demand te bekijken en ontdek de geheimen achter efficiënt plaatmetaalontwerp!

Bekijk webinar ‘Inventor Sheet Metal: handige functies’

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken.

trainer webinar Antal Hasselaar

Antal Hasselaar   Application Engineer PD&M

Antal is een werktuigbouwkundig consultant bij ICN Solutions. Gedreven in de technische software is hij vooral oplossingsgericht op zoek naar nieuwe mogelijkheden en automatiseringen passend bij de wens van elke klant. Naast de ruime ervaring als consultant, heeft hij ook ervaring in de mechanische engineering en de off-shore sheepsbouw. Bovendien geeft hij trainingen in Autodesk PD&M software bij ICN Training Center.

Meld u aan voor onze e-mails