Modellen controleren op de BIM Basis ILS - Webinar on demand - ICN Solutions

Webinar on demand – Modellen controleren op de BIM Basis ILS: zo simpel kan het zijn

Spreker: Christiaan Harmse
Duur: 35 minuten

Hoe kunt u snel en eenduidig controleren of een model voldoet aan de ILS? Tegenwoordig wordt de vraag naar meer informatie (data) in een model alleen maar groter. Door die stortvloed aan informatie is het onmogelijk om nog met de hand alles netjes bij te houden. Met andere woorden, het controleren van de data met de hand is niet meer te doen.

In deze webinar laten wij u zien welke onderdelen van de ILS relevant zijn, hoe u zelf op deze onderwerpen kunt controleren (bijvoorbeeld door Navisworks) en hoe u dit proces kan automatiseren. Hierdoor kunt u met zekerheid zeggen dat een model voldoet aan de ILS! (of niet, handig als u bijvoorbeeld aan de ontvangende kant staat).

trainer webinar Christiaan Harmse

Christiaan Harmse   Autodesk AEC expert

Christiaan is een BIM Consultant bij ICN Solutions met jarenlange ervaring binnen de architectuur. Toen hij in aanraking kwam met BIM heeft hij bewust de overstap gemaakt naar een adviserende rol. Het technische aspect is daarin belangrijk, maar het is vooral het menselijke aspect binnen BIM wat hem aantrekt. Daarnaast heeft Christiaan interesse in automatisering (Dynamo/Python), Clashen en vooral mensen helpen met de juiste oplossing.

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken.

Meld u aan voor onze e-mails