Optimaliseer uw workflow in Revit met scopeboxes - Webinar on demand - ICN Solutions

Webinar on demand – Optimaliseer uw workflow in Revit: gebruik Scope Boxes

Spreker: Christiaan Harmse
Duur: 28 minuten

Een van de zaken die veel tijd kost is het opzetten van views en sheets. Gelukkig biedt Revit de mogelijkheid om te werken met Scope Boxes. Hierdoor is het eenvoudiger om te werken met meerdere views tegelijkertijd op verschillende sheets. Daarnaast is het ook mogelijk om de Scopeboxes te gebruiken bij het opzetten van tekeningen wat veel tijd kan besparen, dit is overigens alleen mogelijk door gebruik van 3B Tools!

Wat is 3B Tools?
3B Tools is de Nederlandse applicatie voor Autodesk Revit, waarmee architecten, aannemers, bouwkundig modelleurs en constructeurs effectiever en sneller werken. Het levert een grote hoeveelheid tools en functies waarmee u veel tijd en kosten kunt besparen. 3B Tools ondersteunt onder meer BIM en het Nederlandse Bouwbesluit.

Na het volgen van deze webinar weet u hoe u snel en eenvoudig met scopeboxes kunt werken en zo uw workflow optimaliseert.

trainer webinar Christiaan Harmse

Christiaan Harmse   Autodesk AEC expert

Christiaan is een BIM Consultant bij ICN Solutions met jarenlange ervaring binnen de architectuur. Toen hij in aanraking kwam met BIM heeft hij bewust de overstap gemaakt naar een adviserende rol. Het technische aspect is daarin belangrijk, maar het is vooral het menselijke aspect binnen BIM wat hem aantrekt. Daarnaast heeft Christiaan interesse in automatisering (Dynamo/Python), Clashen en vooral mensen helpen met de juiste oplossing.

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken.

Meld u aan voor onze e-mails