Autodesk Revit tips & tricks - Webinar on demand - ICN Solutions

Webinar on demand – Revit Tips & Tricks uit de praktijk

Spreker: Christiaan Harmse
Duur: 45 minuten

Ontdek de nieuwste inzichten en efficiënte workflows in de wereld van bouw- en ontwerptechnologie met onze on-demand webinar. Tijdens deze boeiende sessie deelt Christiaan waardevolle strategieën voor het organiseren van ruimtes in Autodesk Revit, waarbij de nadruk ligt op het voldoen aan ontwerpeisen en het stroomlijnen van het ontwerpproces.

Daarnaast introduceren we Autodesk FormIt, een krachtig modelleerprogramma dat naadloos integreert met Revit. Ontdek hoe FormIt fungeert als een innovatieve schets- en visualisatietool, waarmee ontwerpelementen snel kunnen worden geschetst en gevisualiseerd. De webinar biedt ook inzicht in de soepele communicatie tussen FormIt en Revit, waardoor ontwerpers moeiteloos kunnen schakelen tussen schetsen en gedetailleerde modellering.

Voor wie is deze webinar?

Of je nu een doorgewinterde Revit-gebruiker bent of nieuwsgierig bent naar innovatieve ontwerpmethoden, deze on-demand webinar biedt waardevolle inzichten die relevant zijn voor alle professionals in de bouw- en ontwerpindustrie. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je jouw ontwerpproces kunt optimaliseren en de samenwerking tussen ontwerpers kunt versterken.

Bekijk webinar ‘Revit Tips & Tricks’

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken.

Spreker webinar:

trainer webinar Christiaan Harmse

Christiaan Harmse   Autodesk AEC expert

Christiaan is een BIM Consultant bij ICN Solutions met jarenlange ervaring binnen de architectuur. Toen hij in aanraking kwam met BIM heeft hij bewust de overstap gemaakt naar een adviserende rol. Het technische aspect is daarin belangrijk, maar het is vooral het menselijke aspect binnen BIM wat hem aantrekt. Daarnaast heeft Christiaan interesse in automatisering (Dynamo/Python), Clashen en vooral mensen helpen met de juiste oplossing.

Meld u aan voor onze e-mails