Sneller Model Groups wijzigen met Revit Dynamo - Webinar on demand - ICN Solutions

Webinar on demand – Sneller Model Groups in Revit wijzigen met Dynamo

Spreker: Erwin Hollestein
Duur: 45 minuten

In deze webinar leert u om wijzigingen door te voeren in Model Groups binnen Autodesk Revit door middel van Dynamo.

Wanneer in grote complexe Revit projecten veel gebruik is gemaakt van groups, kan het een zeer tijdrovend proces zijn om wijzigingen door te voeren. Hoe gaat u om met meerdere verschijningen van dezelfde model group? Wat is het verschil tussen een project parameter en een family parameter om elementen binnen een group te wijzigen?

Na het volgen van deze webinar weet u precies wanneer u Dynamo in kunt zetten om u te helpen met wijzigingen én weet u waar u op moet letten bij het opzetten van scripts hiervoor. Een onmisbare webinar dus voor de ervaren Revit gebruiker die wilt leren hoe je dynamo kunt inzetten voor model groups.

trainer webinar Erwin Hollestein

Erwin Hollestein   Autodesk AEC expert

Erwin is Application Engineer AEC, geeft bouwkundige trainingen (o.a. in Autodesk Revit, AutoCAD en Dynamo) bij ICN Training Center en is consultant bij ICN Solutions. Hij heeft ervaring als Innovation Engineer en heeft hierbij ook veel met Autodesk software gewerkt. Zijn expertise ligt bij het technische aspect van BIM, zoals automatiseringen (met Dynamo scripts) en het opzetten van Revit templates en bibliotheken.

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken.

Meld u aan voor onze e-mails