Werken tussen nieuwste release en vijf eerdere versies - ICN Solutions

Werken tussen nieuwste release en vijf eerdere versies

werken met oudere versies van Autodesk software

Vanaf 2 november 2020 is het mogelijk om met een Autodesk subscription of maintenance plan te werken met de nieuwste release en vijf eerdere versies. Deze toegang kan handig zijn voor projecten die meerdere jaren duren.

Dit maakt het voor teams makkelijker om samen te werken aan een project in een bepaalde versie gedurende het volledige project. Technische ondersteuning vanuit Autodesk is er alleen voor de huidige versie en drie eerdere versies.

Hoe krijgt u toegang tot eerdere versies van uw product?
Momenteel heeft u toegang tot de nieuwste versie en drie eerdere versies binnen uw Autodesk Account. Als de versie die u zoekt niet in het Autodesk Account te vinden is, gebruik dan de Autodesk Virtual Agent (AVA) om (in de meeste gevallen) toegang te krijgen tot eerdere versies.

Toegang tot inruil multi-user subscription

Alle Autodesk klanten krijgen nu toegang tot maximaal vijf eerdere versies, inclusief klanten die hun multi-user subscription of maintenance plan voor een named user subscription inruilen. Na de inruil krijgt u toegang tot maximaal vijf eerdere versies en de nieuwste versie van uw product.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact op via 073 750 6750 of mail naar info@icn-solutions.nl

 

Meld u aan voor onze e-mails