Werk (thuis) samen met Autodesk BIM 360 - ICN Solutions

Werk (thuis) samen met Autodesk BIM 360

Man aan het thuiswerken met Autodesk BIM 360 Design

Met Autodesk BIM 360 werken architecten, modelleurs en constructeurs samen met collega’s en partners in de bouwkolom aan één Revit model en hebben toegang tot alle bouwdocumentatie – waar zij zich ook bevinden en real-time. Deze software verbindt teams en informatie op een centrale projectlocatie in de cloud, waardoor de productiviteit verbetert, dubbel werk vermindert en de oplevering van projecten versnelt. Uiteraard is werken met Autodesk BIM 360 veilig. Aan de leden van ontwerp- en projectteams kunnen verschillende toegangs- en bewerkingsrechten worden toegekend.

Nu veel bedrijven hun medewerkers vanuit huis willen laten werken, zijn Autodesk BIM 360 Docs en Design de beste oplossingen om bouwkundige ontwerp- en engineering-teams in de cloud te laten samenwerken. De modellen en data die normaal gesproken via een interne server op kantoor worden bewerkt, zijn dan online beschikbaar en vanaf meerdere locaties tegelijk te bekijken en te bewerken.

Om met Autodesk BIM 360 in de cloud te werken, is een internetverbinding voldoende zoals die waarover de meeste huishoudens in Nederland beschikken. Grote Revit-modelbestanden worden niet heen en weer gestuurd. Autodesk BIM 360 Design houdt wijzigingen in het model bij en synchroniseert de gewijzigde data; stabiel en efficiënt. Thuiswerken hoeft hierdoor voor bedrijven, architecten, modelleurs of constructeurs geen probleem op te leveren.

Meld u aan voor onze e-mails