De NOW 3 regeling en scholing - ICN Solutions

De NOW 3 regeling en scholing

De NOW 3 regeling, door de overheid in het leven geroepen om het bedrijfsleven te ondersteunen m.b.t. de coronacrisis, is inmiddels alweer een tijd van kracht. Er komt veel bij kijken om gebruik te mogen maken van deze regeling. Zo is er o.a. een inspanningsverplichting tot scholing van personeel opgenomen. Hieronder wordt verstaan dat werkgevers verplicht zijn hun werknemers te stimuleren een (bij)scholing te laten volgen voor behoud van werk. Oftewel, ieder bedrijf die een tegemoetkoming heeft aangevraagd met betrekking tot NOW 3 moet medewerkers aanbieden zich te laten scholen.

Om als werkgever voorbereid te zijn op veranderingen, is het van belang om op een goede manier om- en bijscholing aan te bieden aan uw medewerkers. Help uw personeel daarom bij het nadenken over wat ze willen en kunnen. Maakt u als werkgever gebruik van de NOW3 regeling? Dan bent u zelfs verplicht uw medewerkers te stimuleren tot o.a. scholing. Het omscholen van uw medewerkers behoort waarschijnlijk niet tot uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom biedt ICN Solutions u een stappenplan aan waarmee u het proces zo makkelijk mogelijk inricht.

ICN Solutions kan u helpen bij het scholen van uw medewerkers door de diverse trainingen die we aanbieden via het ICN Training Center. Niet alleen bieden we individuele trainingen aan, ook collectieve trainingen zijn mogelijk. We kunnen inspelen op uw specifieke behoefte én situatie.

Met de trainingen en opleidingen ICN Training Center vergroot u de vaardigheden en kennis van uw medewerkers, onder meer op het gebied van 3D-modelleren en BIM-processen. Met ruim 20 jaar ervaring, duizenden gegeven trainingen en zeer tevreden klanten is ICN Training Center uw partner voor de scholing van uw medewerkers. Bekijk de trainingenpagina voor het hele aanbod.

Heeft u liever persoonlijk advies over de mogelijkheden bij ICN Training Center of bij het vinden van een toepasselijke opleiding? Neem dan contact op met ICN Solutions via: 073 750 6 750.

Meld u aan voor onze e-mails