Beter samenwerken in de bouw (via de Cloud) - ICN Solutions

Beter samenwerken in de bouw (via de Cloud)

Autodesk Construction Cloud: bent u er al bekend mee? Met de Construction Cloud werkt u samen met uw projectteam via één gemeenschappelijk gegevensplatform. Samenwerken in de bouwsector is nog nooit zo makkelijk en overzichtelijk geweest.

Download nu: Gratis e-book ‘Connected Construction: een betere manier om samen te bouwen’

Bouwteams zijn vaak complex en kunnen zelfs meerdere organisaties en regio’s beslaan. Hierdoor is de samenwerking tussen projectteams en belanghebbenden dikwijls een uitdaging. Deze uitdaging brengt kosten, vertraging, herwerk en risico’s met zich mee, en daar willen we met z’n allen juist vanaf. Gelukkig heeft de komst van de Cloud het vermogen van teams verbeterd om in real-time samen te werken en om nauwkeuriger te communiceren.

Autodesk Construction Cloud zorgt voor één enkele bron van waarheid. Het zorgt ervoor dat elk teamlid altijd en overal toegang heeft tot de juiste en nieuwste bestanden. Hierdoor voorkom je miscommunicatie en verbeter je de real-time samenwerking en de coördinatie.

Verbonden werken met de Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud stelt teams in staat om risico’s te voorspellen, te voorkomen en te beheren met data als ruggengraat. Dit gebeurt door middel van gepersonaliseerd inzicht in dagelijkse prioriteiten, momentopnamen van de projectstatus en inzichten in project-brede en bedrijfs-brede prestaties.

Data is het bindweefsel van de Construction Cloud. Losse gegevens zorgen voor verwarring, u heeft verbonden gegevens nodig om juiste beslissingen te kunnen maken. Door alle projectgegevens samen te brengen op één plek verkrijgt u voorspellende inzichten die u helpen om risico’s te verminderen en marges te vergroten.

Door projectgegevens op deze manier samen te brengen, creëren we een digitale draad voor uw project die verder gaat dan het bruikbaar maken voor vandaag en een blik richt op de toekomst.

Beter samenwerken tijdens elke bouwfase

Ontwerp

In gedeelde en gecoördineerde ontwerpen kunnen architecten, engineers en projectteams makkelijk samenwerken. Ongeacht de locatie, rol of projectfase.

Planning

De Construction Cloud biedt risicoanalyses en verbindt projectteams met een groot onlinenetwerk van bouwers.

Bouw

Met de Construction Cloud verbindt u kantoor en veld met elkaar. Hierdoor kunt u kosten, planning, kwaliteit en veiligheid voor elke taak optimaliseren. Hoe u dit doet? Door problemen, RFI’s en voorgang tussen kantoor en veld met elkaar te verbinden. Haal ook waardevolle inzichten uit de data met analyses en machine learning.

Exploitatie

Eigenaren krijgen een bete inzicht in project statussen, uitdagingen en wijzigingen doordat alle projectteams vanuit één platform werken. Door deze verbeterde zichtbaarheid voor eigenaren, ontstaan er projecten die voorspelbaarder en winstgevender zijn.

Begin met Autodesk Construction Cloud

Bent u enthousiast geworden over de Construction Cloud en wilt u meer weten? Of wilt u er meteen mee beginnen? Neem dan contact op met de experts van ICN Solutions. Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Wilt u eerst meer informatie over de Construction Cloud? Dan kunt u gratis onderstaand e-book downloaden.

Meer weten? Download het gratis e-book

Meer over Construction Cloud:
Bericht → Artificial Intelligence in de bouw: benut uw data
Webinar on-demand → Revit Worksharing in de Cloud voor beginners

Meld u aan voor onze e-mails