Gesloten BIM communicatie issues - Webinar on demand - ICN Solutions

Webinar on demand – Communiceren van issues binnen het BIM-proces (Deel 2 – Gesloten BIM)

Spreker: Christiaan Harmse
Duur: 30 minuten

Tegenwoordig zijn er steeds meer partijen betrokken bij het BIM-proces en een goede communicatie tussen die partijen is de sleutel tot een efficiënt proces met een lage foutmarge. Autodesk heeft daarom een nieuwe (gratis) add-in ontwikkeld waardoor de communicatie tussen de verschillende partijen vereenvoudigd wordt. Vanaf nu kan iedereen die gebruik maakt van Autodesk software snel, secuur en eenvoudig issues communiceren.

In deze webinar hebben we het over het communiceren van issues bij gesloten BIM. Bent u geïnteresseerd in het communiceren van opmerkingen bij open BIM? Bekijk dan deel 1: Zo voorkomt u fouten tijdens het BIMmen (deel 1 – Open BIM).

trainer webinar Christiaan Harmse

Christiaan Harmse   Autodesk AEC expert

Christiaan is een BIM Consultant bij ICN Solutions met jarenlange ervaring binnen de architectuur. Toen hij in aanraking kwam met BIM heeft hij bewust de overstap gemaakt naar een adviserende rol. Het technische aspect is daarin belangrijk, maar het is vooral het menselijke aspect binnen BIM wat hem aantrekt. Daarnaast heeft Christiaan interesse in automatisering (Dynamo/Python), Clashen en vooral mensen helpen met de juiste oplossing.

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken.

Meld u aan voor onze e-mails