Zo voorkomt u fouten tijdens het BIMmen - Webinar on demand - ICN Solutions

Webinar on demand – Zo voorkomt u fouten tijdens het BIMmen (Deel 1 – Open BIM)

Spreker: Christiaan Harmse
Duur: 35 minuten

Tijdens het ontwerp- en bouwproces ontstaan er veel aanpassingen die verwerkt moeten worden in het BIM-model. Deze wijzigingen op een overzichtelijke manier bijhouden en vervolgens communiceren met de juiste persoon, staat aan de basis van een succesvol model.

Het is ook mogelijk om zonder kennis van Revit toch opmerkingen te plaatsen op het model. Geen kladjes of onenotes die vertaald moeten worden na de vergadering, nu kan iedereen zijn of haar opmerkingen op het model plaatsen, waarna de modelleur de opmerkingen via een .bcf kan verwerken in het Revit model.

De geijkte methode die wordt omschreven in de webinar is programma overstijgend, dus kennis van Revit is niet noodzakelijk!

In deze webinar hebben we het over het communiceren van opmerkingen bij open BIM. Bent u geïnteresseerd in het communiceren van issues bij gesloten BIM? Bekijk dan deel 2: Communiceren van issues binnen het BIM-proces (deel 2 – Gesloten BIM).

trainer webinar Christiaan Harmse

Christiaan Harmse   Autodesk AEC expert

Christiaan is een BIM Consultant bij ICN Solutions met jarenlange ervaring binnen de architectuur. Toen hij in aanraking kwam met BIM heeft hij bewust de overstap gemaakt naar een adviserende rol. Het technische aspect is daarin belangrijk, maar het is vooral het menselijke aspect binnen BIM wat hem aantrekt. Daarnaast heeft Christiaan interesse in automatisering (Dynamo/Python), Clashen en vooral mensen helpen met de juiste oplossing.

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken.

Meld u aan voor onze e-mails